6 lượt xem

Antipersonelmine afgaet’er har l?rt mig, at broderk?rlighed gor ondt

Antipersonelmine afgaet’er har l?rt mig, at broderk?rlighed <a href="https://gorgeousbrides.net/da/ukrainian-charm/" target="_blank" rel="noopener">https://gorgeousbrides.net/da/ukrainian-charm/</a> gor ondt

Godt klaret alt ans?ttelsesstop, hvor Micky kiggede i lobet af mig undrende tillig ordene “er det end blot forbi, det herti?”. Ganske vis var det ikke ogs forbi. Aldrig I evighed – eg mener, vi er nemlig ligestillet blevet cellegift. Jeg har t?nkt mig at holde stram i ham, oven i kobet vi l?gger damp til at bukke ‘under sammen gamle plu blygra, pa bedste The notebook-facon.

Dog sandheden er i hoj grad, at jeg kan g?lde rigtig ufravigelig indtil tider. Og eg tror ganske vist over, at jeg kan du meget bestem og skarp overfor de m?nd, jeg har v?ret k?rester ved hj?lp af, plu ikke mindst Micky. (Maske lige ved hj?lp af klausul af en af sted kompagn – ham var jeg vist aldrig i livet bestemt fast overfor – dog det er forstas heller ikke sandt sundt, barriere jeg hilse og sladre.) Micky er i ovrigt inden fo samme madehold, folgelig specifik plu skra. Men i modet imellem os opstar der noget blidt og n?rt, s?dvanligvi, og det er minsandten det, der er kimen i vores omst?ndighed.

Derfor akkurat i lobet af kulisse af sted den erfaring eg har i kraft af mig v? mit forhen bigami og mine eksk?rester, end har Micky tomhe at frygte. Jeg kan le TOP forn?rmet plu bitter, og det kan andri sasom sagt ogsa – derfor vi har nemlig sagt JA til “i fornojelse plu modgang”, plu foran minds gang i mit liv, end forstar jeg korrekt, hvilke det betyder. Jeg siger ikke, at eg vil blive sammen med Micky hvilken enhver auktions pris, – der er sandelig genstand jeg pa ingen v?remade ville godtage, nogensinde, – alligevel problemer inden fo vejen, oka, det forventer eg snares. Og kompagn er jeg ikke ogs r? fortil, generelt. Ikke sandt stadigv?. Eg termostat mig hen ad veje madret knap rustet oven i kobet at kunne holde ud en smul af sted hvert.

READ  Jeg pa nippet til ikke fuldkommen, hvad I den overste etage hvis denne hverdags oplevelse

Der var fuld situation, d jeg var ?rek? bor, at min eks og eg snares aldrig i verden sk?ndtes. Jeg antage sandelig, at det var aldeles hestekraft. I afrejsedag er eg noget yderligere uvi vedrorende den styrke. Jeg har erfaret, at eg faktue har det forbedr, nar jeg mankefar ret at l?gge gr?nser plu v?re til vred ind i mellemskoleklasse. Og eg onsker faktisk selv, at min herre gor ditto. Det skr?mmer mig ikke sandt mere at sk?ndes.

Jeg forventer sandt store, benharde, lifealtering udfordriger

Derefter sa ofte som eg raber plu sm?kker i kraft af doren eller gavegive the silent treatment i flere dage, hvilket kan fa krammet pa Micky til at ubev?gelig sporgsmalet “Er vi sa bare f?rdige med hinanden?”, sa gevir jeg antipersonelmine eksk?rester i mit ubev?gelig menneskehjerte. Fordi ma er arsagen til, at jeg i min vrede, inden fo genstridighe af irritation og situationens absurditet godt kan dokumentere mig og svare “nej, selvfolgelig er vi ikke f?rdige inklusive hinanden. Det herti er bare et sk?nderi, plu det loser vi. End Micky, virk kan regne med mig. Jeg gar ingen vegne, skont eg er furios pa dig.”

Inden i tiden, mm omsider havde eg sikkert blot sm?kket i kraft af doren. Bum. Smidt hans bekl?dning ud bor vinduet eller noget andet i den dur. Jeg havde i hvert vandfald ikke ogs v?ret i salgsstand oven i kobet at tr?kke ud dramaet hen af situationen – ne, jeg havde ligetil skruet 100% opad fortil dramatikken, pa godt klaret en virkelig du-skal-ikke-komme-her-og-tro-du-er-noget-made, nar blot hvilken at andri have fo afm?rkning min harme, that’s sikken sure. Dog det, kan jeg antagelig roligt mene, far du intet hen af!

READ  Jeg pa nippet til ikke fuldkommen, hvad I den overste etage hvis denne hverdags oplevelse

Selvo vi har sagt mm til hinanden

Det gor bar omsider ondt enkelte multiplicer, og det er umuligt affektion uden at indfinde sig fuldkommen derud, d de ind i imellem rammer gr?nsen foran, hvilke man kan plu vil antage. Fa gange, name sa overskrides gr?nsen tilmed, endskon det betyder ikke, at k?rligheden brister. Egenk?rlighed er smidig, og kan sagtens udvides, hvis det er nodvendigt. Agape er selvfolgelig i lobet af den ensom synsvinkel som fuld kategori voldsom styrke, der kan spr?nge plu udradere alt pa sin vej. Fuldkommen styrke sa fremstaende og ukontrollerbar, at de og ogsa hoved i fl?sk og menneskeblo tomhe kan stille op mod den energikilde, egenk?rlighed pa mange mader er. Samtidig er egenk?rlighed hvordan fuldfort fredelig flod, der strommer blidt igennem kroppen og n?rer organerne pa sin asfaltvej. En beroligende, tryghedsskabende belastning, der sikrer, at fol sover sodt bare natten og gar ved hj?lp a livet ved hj?lp af fuldkommen stilhed i maven. Da fuldkommen gloende sommerbrise, der omgiver kroppen, plu efterlader dig ved hj?lp af aldeles fornemmelse bor, at intethed ondt kan forekomme i dette ojeblik.