11 lượt xem

Boss là nữ phụ +Mặc Linh|Tập 1 (chương 1-> 20) | Educationuk-vietnam.org

Në roman, heroina është gjithmonë një femër qiellore, duke marrë të gjitha favoret e autorit, jo vetëm të pafajshmit të pastër Bach Lien Hoa, ajo është gjithashtu një person i zgjuar, i guximshëm, i guximshëm, i talentuar dhe inteligjent. trim por të gjithë…

Në roman, gruaja mbështetëse është gjithmonë lëndina që autori të nxjerrë në pah lulen më të bukur, gjithmonë njeriun e gabuar, gjithmonë si budallaqe, gjithmonë dredharake, kështu që në fund gjithmonë bie në rrugën e gabuar. Mund të kthehet…

Por jo çdo autor mund të krijojë një personazh kryesor me një mision proporcional me dinjitetin, duke rezultuar në role të panumërta dytësore që vdesin padrejtësisht, inati është i shfrenuar…

Puna e Thoi Shenh – një njerkë e specializuar në përkrahjen e personazhit mbështetës dhe vrasjen e personazhit kryesor – është të hyjë në botë të ndryshme romane, të përmbushë dëshirat si dhe të lehtësojë padrejtësinë për personazhet dytësore. .

Ajo përshkoi kohë dhe hapësira të panumërta, ndryshoi fatet e njerëzve të panumërt dhe vërtetoi një gjë që drejtësia triumfon gjithmonë mbi komplotin.

Çdo botë nëpër të cilën ajo kalon, çdo histori e treguar i bën njerëzit të mendojnë…

Dhe sa hapësirë ​​duhet të kalojë ajo për të gjetur dashurinë e saj të vërtetë?

READ  Đọc truyện Yêu em bằng cả sinh mệnh [Trọn bộ] | Educationuk-vietnam.org