18 lượt xem

[Download] Get Ready For IELTS – Bộ Sách Luyện Thi IELTS Không Thể Bỏ Qua | Educationuk-vietnam.org

Me një përvojë shumëvjeçare në përgatitjen e testit IELTS, shoh se një problem me të cilin përballen shumë prej jush është se si të zgjedhin dhe përdorin në mënyrë efektive librat e përgatitjes së provimit IELTS. Ka shumë libra praktike të IELTS, dhe pothuajse të gjithë janë të mirë, por për ata që sapo kanë filluar të mësojnë IELTS, mendoj se “Get Ready for IELTS” është zgjidhja më e mirë.

Krahasuar me kompletin Kembrixhit bukur Barronët pastaj Bëhuni gati për IELTS është një seri librash mjaft e re dhe “e lehtë”, shumë e përshtatshme për ata që duan të fillojnë me IELTS në shtëpi. Seria e librave fokusohet në 4 aftësitë e IELTS. Libri përmban 12 mësime të shpjeguara me kujdes dhe hollësi, me shembuj të ilustruar shumë të qartë. Përveç kësaj, në çdo mësim ka një seksion gramatikor dhe shtimi gradual i fjalorit akademik do t’i ndihmojë studentët e nivelit të mesëm të afrohen dhe të përgatiten lehtësisht për provimin IELTS.

Bëhuni gati për IELTS – Libri i përgatitjes për IELTS nuk duhet humbur

E veçanta e këtij libri që më pëlqen shumë janë sugjerimet dhe këshillat për të bërë testin shpejt për llojet e zakonshme të problemeve. Përveç kësaj, çdo seksion mësimor hedh dritë mbi gabimet e zakonshme të bëra nga pjesëmarrësit e testit IELTS gjatë marrjes së testit të vërtetë. Ky rezultat është jashtëzakonisht i rëndësishëm për të ndihmuar kandidatët të shmangin humbjen e pikëve në testin IELTS.

Përveç kësaj, ky libër i ndihmon fillestarët e IELTS të afrohen dhe të ndërveprojnë me IELTS në mënyrën më të kuptueshme, nuk do të ndiheni të hutuar kur mbani librin në dorë, por përkundrazi, libri ju bën të ndiheni të interesuar dhe të dëshironi të mësoni menjëherë pa marrë i mërzitur.

READ  9 cuốn sách hay về trộm mộ có sức hấp dẫn vô cùng đặc biệt | Educationuk-vietnam.org

4 Rishikimet në fund të çdo libri janë ushtrime që do t’ju ndihmojnë të testoni njohuritë tuaja dhe do t’ju ndihmojnë të kuptoni me të vërtetë aftësitë dhe aftësitë gjuhësore për testin IELTS. Pas çdo seksioni jepen ushtrime të plota praktike dhe përgjigje. Në veçanti, në fund do të jepet edhe një bankë fjalori për çdo ushtrim Libri i përgatitjes për IELTS kjo.

Librin mund ta shkarkoni këtu:

libër ielts

libri i praktikave ielts

libër i mirë i përgatitjes së provimit ielts

Ky grup librash përgatitor për IELTS ka përmbushur vërtet aspiratat dhe dëshirat e shumë studentëve të vetë-studimit nga grupi 4.0 deri në rezultatet më të larta. Shpresojmë që ta përdorni mirë këtë burim të përgatitjes së IELTS dhe të arrini qëllimet tuaja të IELTS!

Sipas http://ielts-fighter.com/