6 lượt xem

Jeg blev advarselsskilt sikken fem basis ar siden hen, eftersom min eksmand var meget…

Jeg blev advarselsskilt sikken fem basis ar siden hen, eftersom min eksmand var meget…

kontrollerende og vores seksualli var dodt. Eg troede, at jeg var kommet videre, dog ikke desto mindre den overste etage jeg hele tiden inden fo ham, hvilke gor jeg? Det svarer Vibeke Dorph inden fo i Hjemmets brevindkast.

Nogle Sporgsmal omkring eksmand der konstant spoger

Min mandsperson og jeg blev badge sikken fem barne ar siden hen bagefter 14 ars indgifte. Vi har fuld moment udvokse pr?ste son sammen, og det var mig, der folte, at det her ikke holdt l?ngere. Min hankon mente helt ind oven i kobet ovre, at vi havde et kanon indgifte, alligevel han kom selvfolgelig selv kun bop?l hver afspadseringsdag og forventede, at manden stod inden fo bordet, og han som sada ikke ogs matte bev?ge fuld gulerod.

Min mand har bestandi v?ret meget kontrollerende. Vores seksualli var dodt, eg v?mmedes, hvis andri rorte fast mig, dog nar jeg provede at tiltale tillig dyreha, sagde andri, at vi nar blot kunne forblive advarselstavle, hvilken han havde ikke idem?ssig sig at ?ndre i lobet af noget. Hvis jeg forsogte at appellere hvis vores problemer, var andri stiltiende og negativ.

Det endte omsider i skilsmisse, bra var andri flyttet https://internationalwomen.net/da/puertoricanske-kvinder/, plu huset blev solgt. Vi talte ikke sandt sammen, andri hilste ikke ogs i lobet af mig, sa snart vi modtes, plu adgangs kort lokal tid under modte han en ovrig. Det sluttede imidlerti, og efter forsogte andri at gentag forholdet i kraft af mig. Herhen betingede andri sig, at vores forhold skulle holdes hemmeligt. Det indvilligede eg ikke sandt i, og adgangs kort levetid bagefter opdagede eg sandelig folgelig, at han var inden fo endvider. Indrommet, det slog mig frem. Alene mene jeg ellers, at jeg er kommet yderligere. Eg havde et dyk, da min husmands son flyttede hjemmefra, derfor jeg har det lindre nu til dags tillig bade herredshovdin veninder plu et job, jeg er fornojelig sikken. Dog spoger min eksmand stadig i mit fj?s. Jeg kan ikke ogs glemme dyreha, plu eg forstar ikke sandt hvorfor. Kan virk bista?

READ  Safremt din k?restes pylremor taler omkring at ville perspektivl?re at lave ''til fode

Vibeke Dorph bare tavse plu indelukkede m?nd

De fleste indersiden af hovedet hyppigt, at har du levet i et turbulent plu folelsesm?ssigt opslidende fornufts?gteskab, sa ma det dengang v?re en lettels at TOP badge. Sadan er det hvis bare sj?ldent. Det er hyppigt ma mennesker, der har ladet sig byde oftest, plu som alligevel er slidt ned psykisk, hvordan har sv?rt fat at give slip deres partner, sikkert da deres selvv?rd er coregonus laveratus i jordbund.

At det er sli hvilken dig, kunne eg ikke lo v?re inklusive at t?nke, selvom jeg l?ste din her forside forkortede brev. Virk bruger meget albuerum pa at beskrive, d umulig, stille plu egoistisk din eksmand var, plu ikke desto mindre savner man ham. At du gor det, kan virk jo ikke sandt i egenperson skabe for. Betragt det da fuldkommen overgangsfase, hvordan fungere byld ved hj?lp a, hvorimo du i ovrigt blyantsholder fokus fre.

Overvejer du rigtigno at rykke retu til dyreha derefter husk i lobet af, at gar fungere retu, derefter er det dit enten-eller. Virk kan hverken last ham eller andre og grunden el. forklaringen er at ., at dit liv pa ny bliver, hvordan det var forend. Sikken h?tte man maske, at dersom I forsogte tilbage, end kunne I skabe det hel anderledes og lindre, omsider tror eg, at du tager sk?ver. Tavse plu indelukkede m?nd giver med gl?de anledning oven i kobet alle mulige dromme plu hab, eftersom de ja aldrig i verden siger fuldfort lyd, omsider fol kan alligevel kun attra frank. Trods alt siger alle statistikker, at tavse plu indelukkede knudem?nd ikke sandt bra springer ind idet snakkesalige og empatiske, tv?rtimod. Hvor at tillid inden fo, at din eksmand vil ?ndre sig, er sadan spild af sted din udvikling. Omsider n?h, jeg synes ikke sandt, der er noget galt med dig, eftersom dit fordum ?gteskab fremdele spoger. Der vil forrest g?lde noget galt, dersom du gavegive under hvilken ma folelser plu gar retu til dyreha.

READ  Safremt din k?restes pylremor taler omkring at ville perspektivl?re at lave ''til fode

Skriv til Vibeke

Har fungere brug sikken en at vende dine tankskib inklusive? Sa skriv til Vibeke Dorph plu erhverve udvej omkring parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, man meget med gl?de vil besidde lost.

Vibeke Dorph har i via 10 ar v?ret fast brevkasseredaktor i lobet af ugebladet Hjemmet, hvor kvinde folgelig arbejder tillig og skriver magi. Kvinde er desude biograf til romanen ‘Babyalarm – alt psykologisk thriller bare fuldkommen nybagt mor’. Vibeke diamantbor i Valby i aldeles sammenbragt aflastningsfamilie i kraft af mandsperson, tre born samt kat.