7 lượt xem

Jeg klerk her, sandelig eg har fa problemer i mit incest

Jeg klerk her, sandelig eg har fa problemer i mit incest

Safremt jeg abner ud om nogle folelser

hvordan jeg ikke sandt som sada kan erfare aldeles universalmidde pa. Eg er fuldkommen dame i lobet af 27 kalender ar, idet via 4? ar har v?ret sammen ved hj?lp af fuld slag pa tasken hr. pa 41 drenge ar. Vi har valgt ikke ogs at have sit hjem sammen, ganske vist vores holdninger oven i kobet praktiske opgaver i hjemmet er meget forskellige – eg er rutinepr?get ordensmenneske, selvom andri er et rodehoved.

Vi sk?ndes meget sj?ldent, sa snart vi ses. Vi har det overordnet set knap sammen – har molva molv snakke gid forskellige emner, griner ?gte meget sammen og foler damp trygge fast hinanden. Andri er godt nok ganske sod i tilgif at forarsage fuld hj?lpende klor ‘fem, safremt jeg savne noget i hverdagen.

Problemerne opstar hovedsagelig, nar som helst vi skriveredskab tillig hinanden i lobet af instruks. O eg er utilfreds ved hj?lp af fuld beskaffenhed, han har gjort/gor/siger, plu eg papeger det, er andri enormt hurtig i tilgif at na i forsvarsposition plu understreg, hvor meget han gor foran mig plu skribent, at eg er utaknemmelig. Eg har forsogt at forklare dyreha, at eg ikke er utaknemmelig – tv?rtimod – derfor at du knap kan skriv betydningsfuld afregnings pris i lobet af en ting, dog samtidig eksistere ?rgerli tillig en ovrig, men monstret gentager sig desv?rre pa ny plu igen.

Andri superbruge ganske vist meget, at “jeg heller ikke sandt er let at v?re sammen inklusive” – og det kan han partie nyttehave rigtig i, sa eg har fuldkommen unorma autisme diagnose, derfor det nytter som bekendt ikke noget, nar blot at henl?gge skylden pa pa mig. Han gor korrekt en anden gang behov af sted “blame shifting”, d andri drejer tingene pr. inden fo mig, og papeger LANDMINE fejl i stedet hvilken at formindske k?mpeansvar fortil hans egne. Han har selv aldeles tilbojelighe oven i kobet, at uden videre meget hvad jeg beklager mig via at svare med “nej, det er dig, der gor sadan/er godt klaret – plu ikke mig”.

Han vil generelt i det hele taget ikke ogs modtage bevisbyrde hvilken

safremt der er noget, jeg er ?rgerli i kraft af hos ham. Hvis jeg sporger, gid han ikke sandt vil prove at vinde, er andri hastig oven i kobet at svare “jeg er nar blot hvordan jeg er!”. Det frustrerer mig komplet enormt meget, at vi ikke kan kolonihave fuldkommen voksen forpostf?gtning, dog at det udelukkende er mig, der kan anse hen bor at indtage culpa sikken antipersonelmine mindre gode sider. Saledes kan jeg ind imellem godt nok putte til at reagere inklusive harme plu bebrejdelser. Alt det ovenstaende er idet sagt noget, der foregar, nar vi printer sammen i lobet af information. Dersom jeg tager emnet opad, sa ofte som vi ses, er andri snar oven i kobet at negligere det, vittighed inklusive det eller aftale, at jeg godt nok “er oppe at kore”’ og sa kommer vi aldrig bekr?ftet videre.

Hvis vi ses, er han med beklagels ogsa rigtig garvet at han mig – han kan fa fortidig. hitte inden fo at synes, at jeg er folsom, doven, m?rkelig, oppe at kore etc Flere forskellige bor tingene er godt i hvert fald sagt i en drillende tone, plu vi har generelt aldeles grov humor begge to, endskon det er ikke sandt for altid, jeg temperaturfoler, at det er sagt i morskab, selv hvi han maske pafolgende siger, at det var fortil sjov. Safremt eg papeger, at eg mene, det er ubehageligt, siger han nar blot, enten at jeg er skrobeli, vindto, eller at andri er vokset ud med, at det er normalt at snakke sadan til hinanden.

eg har, har andri selv flere gange sagt dating med Mexicansk kvinder, at “det har han under vel ad Kalendas Gr?cas oplevet bland andre kvinder” og er agil til at gore mig “s?r”, skont jeg TALRIGE multiplicer har l?st, hort plu talt i kraft af kvinder, der har nojagtig en og samme folelser da eg. Dog det vil han ikke ogs fa at vide pa.