6 lượt xem

Top 10+ Bộ Sách Ôn Luyện Thi THPT Quốc Gia 2022 Cho 2K4 | Educationuk-vietnam.org

Provimi Kombëtar i Shkollës së Mesme Ndërsa dita po afron, është edhe koha kur studentët janë vazhdimisht duke vrapuar për të rishikuar njohuritë dhe praktikën e tyre për provimin, të pajisur mirë për t’u përgatitur për këtë pikë kthese të rëndësishme. Përveç metodave të njohura të përgatitjes së provimeve, mund të pajisni edhe libra më efektivë për përgatitjen e provimeve.

Çdo Libër Duke ju prezantuar një koleksion të vendosur Libri përgatitor për provimin e shkollës së mesme kombëtare 2022 Cilësia më e mirë, që ia vlen të blihet, mund t’ju ndihmojë të rrisni nivelin tuaj super të shpejtë për gjeneratën e studentëve 2K4!

1. Seria e librave Mega 2021 – Super praktikë për shkollën e mesme kombëtare 9+ (Versioni 2021)

Mega 2021 – Super praktikë për shkollën e mesme kombëtare 9+ 2021 është një seri librash që aktualisht janë shumë të pëlqyer nga studentët për referencë, seria e librave të lëshuar nga MegaBook në 2021 përfshin 6 libra në lëndët e mëposhtme: Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji, Letërsi dhe Anglisht. hartuar dhe përpiluar nga liderët ekspertët dhe mësuesit. Kjo seri librash cilësohet si libri përgatitor i provimeve më cilësore në serinë e librave të përgatitjes së provimeve të shkollës së mesme kombëtare në vitin 2022 me një strukturë të ndarë në 4 pjesë të qarta:

Rruga e fokusuar e rishikimit – në drejtimin e duhur të njohurive të rëndësishme, duke optimizuar efektivitetin e pyetjeve praktike:

Për të pasur një provim cilësor, nuk mjafton grumbullimi i njohurive, studentët duhet të praktikojnë aftësitë e tyre në sallën e provimit, aftësinë për të analizuar dhe sintetizuar, për të rishikuar njohuritë kryesore dhe për të vlerësuar pyetjet. në provim përmes pyetjeve praktike. .

Përveç kësaj, në çdo libër, ka 25 pyetje testi të ndërtuara dhe të mbledhura nga mësues kryesorë të fushës. Ndihmojini studentët të konsolidojnë njohuritë e tyre të vjetra dhe t’i zbatojnë ato në zgjidhjen e problemeve duke përmirësuar aftësitë e tyre për testimin dhe kontrollin e kohës.

Seria e librave Mega 2021 - Super praktikë për 9+ tema të shkollave të mesme kombëtare 2021

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Rishikimi – Praktikoni pyetjet kryesore me shpjegime të hollësishme:

Seti i pyetjeve përfshin 75 pyetje testimi të standardizuara që janë përzgjedhur, të përpiluara për të mbuluar të gjitha llojet e mësimeve dhe parashikojnë problemet më të fundit që shfaqen në Provimin Kombëtar të Shkollës së Mesme 2021. Me 25 pyetje kyçe të provimit, çdo lëndë është e barabartë me 25 herë marrje testi i cilësisë, studentët mundën të rishikonin të gjithë programin e provimit, të praktikonin zgjidhjen e problemeve dhe të përmirësonin aftësitë e tyre për të kryer teste.

Nën çdo seksion, do të ketë një kuti “SHËNIM” që përmbledh pyetjet e vështira dhe të prirura ndaj gabimeve gjatë testit së bashku me një sistem njohurish dhe formulash që shfaqen shpesh në test. Kjo është një gjë e re që pak libra për përgatitjen e provimeve mund ta bëjnë për ju.

Memo e shpejtë – Kërkim i lehtë:

Seria e librave sintetizon dhe sistemon të gjitha njohuritë e rëndësishme të përfshira në pyetjet e provimit në një mënyrë koncize dhe koncize për t’i ndihmuar studentët të mësojnë përmendësh lehtësisht në mënyrë efektive. Çdo libër është i pajisur me një Mindmap që përfshin të gjitha njohuritë dhe formulat e rëndësishme. Rishikimi dhe kujtimi i formulave do të bëhet i lehtë kur njohuritë të jenë sintetizuar sistematikisht dhe shkencërisht.

Praktikoni testin dhe pyetjet praktike në internet në Mega Live:

Jo vetëm për shqyrtimin dhe zgjidhjen e problemeve në libër, kur zotërojnë serinë e librave Mega 2021, studentët kanë gjithashtu mundësinë të aktivizojnë llogaritë e tyre për të marrë pjesë në praktikën e provimeve dhe provimet simuluese online ekskluzivisht në Mega Live.

2. Libri i përgatitjes së provimit të përparuar 8+

Ky serial u publikua për herë të parë në vitin 2018, duke u bërë shpejt një bestseller. Kompleti i librave përfshin 8 libra që korrespondojnë me secilën lëndë të matematikës, fizikës, kimisë, biologjisë, letërsisë, anglishtes, historisë dhe gjeografisë. Përmbajtja e çdo libri sintetizon plotësisht njohuritë kryesore të shkollës së mesme nga klasat e 10-ta, të 11-ta dhe të 12-ta që shumë pak libra mund ta bëjnë.

Seti i rishikimit të provimeve 8+ përfshin përmbajtje prej 8 lëndësh

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Ju mund të jeni të sigurt kur e përdorni sepse përmbajtja përpilohet dhe përditësohet bazuar në strukturën mostër të provimit të Ministrisë së Arsimit dhe Trajnimit, së bashku me pyetjet e provimit, testet dhe përmbajtjen e rishikimit të ilustruar. me diagrame dhe fotografi të lehta për t’u kuptuar. Në këtë mënyrë i ndihmon studentët të sistemojnë dhe rishikojnë lehtësisht njohuritë në mënyrë efektive.

Përmbajtja e rishikimit, temat ilustruese shpërndajnë njohuri nga klasa e 10-të deri në klasën e 12-të, por gjithsesi fokusohen më shumë në programin e 11-të dhe të 12-të. Përveç kësaj, në procesin e përdorimit, nëse keni ndonjë pyetje, mund të kontaktoni për t’u bashkuar me një grup mësimor në Facebook për të marrë mbështetje.

3. Seria e librave CC për praktikë të shpejtë (versioni 2020)

Ky është seria e librave në Librat më të mirë për të studiuar për Provimin Kombëtar të Shkollës së Mesme i njohur për shumë breza studiuesish, përfshin gjithashtu 8 libra me 8 lëndë kryesore të ngjashme me ato të mësipërme dhe çdo libër është gjithashtu i ndarë në 3 pjesë rishikimi si më poshtë:

● Pjesa 1: Disa probleme rreth studimit për Provimin Kombëtar të Shkollës së Mesme

● Pjesa 2: Përfshin 25 pyetje standarde të testit të programit të Provimit Kombëtar të Shkollës së Mesme

● Pjesa 3: Përgjigjet e pyetjeve të provimit me shpjegime të hollësishme

Seria e librave CC për praktikë të shpejtë (versioni 2020) - Libri i rishikimit të provimit kombëtar të shkollës së mesme 2022

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Përmbajtja është e ndarë në 3 faza të përgatitjes së provimit: ngrohje, vrapim dhe tejkalim i pengesave, me udhëzime specifike për t’ju ndihmuar të kuptoni lehtësisht dhe të studioni në mënyrë efektive për provimin. Ky është një grup librash që u publikuan mjaft herët, në mënyrë që të njiheni aktivisht dhe të përgatiteni për provimin që në semestrin e parë.

4. Seria e librave Infografikë Pushtimi i Provimit Kombëtar të Gjimnazit

Kjo seri librash përfshin 5 libra që korrespondojnë me përmbajtjen e 5 lëndëve: Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Histori. Për ta bërë më të thjeshtë rishikimin dhe memorizimin e njohurive, mos e humbisni këtë libër! Të gjitha përmbajtjet e rëndësishme të njohurive të 3 viteve 10, 11 dhe 12 janë përmbledhur në libër.

Seria e librave Infografikë Pushtimi i Provimit Kombëtar të Shkollës së Mesme

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Sidomos, ato ilustrohen dhe prezantohen në formën e infografikës (metodat e të mësuarit duke përdorur grafikët dhe imazhet vizuale), duke e bërë më të lehtë për nxënësit që të kujtojnë dhe kuptojnë më shpejt. Jo vetëm kaq, avantazhi i madh i kësaj serie librash është se përfshin video, teste së bashku me një ekip ekspertësh për të mbështetur në procesin e rishikimit.

5. Set test përgatitor për provimin kombëtar të shkollës së mesme

Kjo seri librash është përpiluar dhe botuar nga Shtëpia Botuese e Arsimit në Vietnam. Prandaj, studentët mund të jenë plotësisht të sigurt me strukturën e provimit të krijuar afër titullit të mostrës standarde, duke ju ndihmuar të fitoni më shumë besim dhe të praktikoni në mënyrë më efektive.

Testi përgatitor kombëtar për provimin e shkollës së mesme, i vendosur në vitin 2020

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Librat që i përkasin Librat më të mirë për të studiuar për Provimin Kombëtar të Shkollës së Mesme Këtu përfshihen pyetjet e përgatitjes së provimeve të lëndëve të ndryshme, të ndara në lëndë: letërsi, anglisht, shkenca natyrore dhe shkenca shoqërore dhe sintetizon përmbajtjen e mësimeve sipas metodave të reja të të menduarit, si dhe të tilla si dhënia e shumë metodave për zgjidhjen e problemeve në mënyrën më shkencore. .

6. Libër testi skico për të praktikuar provimin e Liceut Kombëtar

Kjo është një seri librash të besuar dhe të përdorur nga shumë studentë, duke përfshirë 8 libra për përgatitjen e provimeve që korrespondojnë me 8 lëndë: Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji, Anglisht, Letërsi, Histori, Gjeografi dhe Edukatë Qytetare. Përmbajtja përfshin sintezën e njohurive dhe pyetjet e provimit të hartuara në bazë të strukturës së provimeve të Ministrisë së Arsimit dhe Trajnimit.

Libër testimi skicë për provimin e shkollës së mesme kombëtare 2022

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Përveç kësaj, dizajni i skicës pas rishikimit ju ndihmon të mbani shënime dhe të sintetizoni njohuritë sipas metodës së të menduarit të hartës mendore në mënyrë shumë efektive. Sidomos për lëndët që kanë nevojë për shembuj dhe ilustrime specifike si Biologjia, Historia ose Gjeografia.

Përveç avantazheve të jashtëzakonshme të mësipërme, ky libër është paraqitur plotësisht në 3 pjesë, duke përfshirë: rishikimin e njohurive, teste praktike dhe zgjidhje, dhe këshilla të dobishme për të marrë rezultate të mira gjatë marrjes së testit.

7. Seria e librave 3 HAPI – Zbulimi i sekretit të 3 hapave për të marrë 8+

libra 3 HAPI – Zbuloni sekretin e 3 hapave për të marrë 8+ përfshin 5 libra që korrespondojnë me përmbajtjen e 5 lëndëve: Matematikë, Letërsi, Anglisht, Fizikë dhe Kimi. Seria e librave është përpiluar nga një ekip autorësh me përvojë së bashku me serinë Mega Super Speed ​​për Provimin Kombëtar të Shkollës së Mesme dikur bëri emër.

Seria e librave 3 HAPI - Zbulimi i sekretit të 3 hapave për të shënuar 8+

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Ky është grupi Libri përgatitor i provimit kombëtar të shkollës së mesme Duke mbuluar të gjitha njohuritë e rëndësishme, ju duhet të rishikoni sistemin nga i lehtë në i vështirë. Seria e librave me 3 hapa – Zbulimi i sekretit të 3 hapave për të marrë një rezultat 8+ ndan me ju 3 hapa të rëndësishëm për të fituar një rezultat 8+ në të gjitha lëndët, së bashku me një udhërrëfyes të qartë dhe një sistem njohurish të centralizuar dhe metodike. më e lehtë për t’u mësuar dhe mbani mend.

Me avantazhet e mësipërme, 3 hapa – Zbulimi i sekretit për të fituar notat 8+ do të jetë padyshim një asistent efektiv, grupi i librit “jastëk pranë shtratit” për nxënësit e Gjimnazit Kombëtar për t’u përgatitur për provimin në drejtimin e duhur – plot me mjaft – efektive që në hapat e parë.

8. Libër përgatitor për provimin e maturës 2021

Janë të shumta lëndët që duhen përgatitur për provimin e ardhshëm të maturës, përveçse të bëni një plan të detajuar dhe shkencor të përgatitjes së provimit, duhet të pajiseni edhe me librin COMBO Përgatitja për provimin e maturës 2021. Kjo seri librash është përpiluar dhe botuar nga Vietnam Education Technology and Books Joint Stock Company. Ekipi përpilues përbëhet nga ekspertë prestigjioz të arsimit, pedagogë nga shumë universitete të mëdha, duke siguruar që studentët të sjellin një sërë librash cilësorë për përgatitjen e provimeve kombëtare të shkollës së mesme. Kombinimi i 5 librave që korrespondojnë me 5 lëndë të matematikës, letërsisë, anglishtes, shkencave shoqërore dhe shkencave natyrore drejt 2 qëllimeve kryesore:

  • Sistemi i njohurive dhe rishikimi i pyetjeve sipas lëndëve, duke siguruar kërkesat bazë që studentët të përgatiten për provimin e maturës.

  • Siguroni njohuri të diferencuara në mënyrë të arsyeshme për studentët që dëshirojnë të marrin provimin pranues për Universitete dhe Kolegje

Seti i librave për t'u përgatitur për provimin e maturës 2021

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Kompleti i librave përfshin një sistem të përzgjedhur njohurish që ndjek nga afër njohuritë e mësuara sipas standardeve të njohurive dhe aftësive të kurrikulës aktuale të shkollës së mesme dhe strukturës së grupit të caktuar të pyetjeve të provimit së bashku me një koleksion pyetjesh të referuara provimi. përmbledhje nga të mëparshmet vite si dhe udhëzime për zgjidhjen e problemeve.

Kompleti përfshin 5 libra:

  • Rishikimi i përgatitjes për provimin e maturës 2021 Mat

  • Rishikimi i Letërsisë së Përgatitjes për Provimin e maturës 2021

  • Rishikimi i Përgatitjes për Provim Diplomimi i shkollës së mesme 2021 Lënda angleze

  • Përgatitja e provimit të maturës 2021 Provimi i shkencave të natyrës

  • Përgatitja e provimit Provimi i maturës 2021 i shkencave sociale

9. Seria e librave Big Step – 4 hapa për të pushtuar provimin kombëtar të shkollës së mesme angleze (4 libra)

Hapi i Madh – 4 hapa për të pushtuar provimin kombëtar të shkollës së mesme angleze Ky është një grup i plotë librash që sintetizojnë plotësisht njohuritë dhe aftësitë më të rëndësishme, duke i ndihmuar nxënësit të marrin rezultatin maksimal në Provimin Kombëtar të Shkollës së Mesme. Duke zotëruar këtë grup librash, studentët mund të vetë-rishikojnë, testojnë, vlerësojnë aftësitë e tyre si dhe të konsolidojnë njohuritë e tyre për fjalorin, kuptimin e leximit, gramatikën dhe praktikojnë pyetjet në mënyrë sa më metodike të jetë e mundur.

Seti prej 4 librash është i ndarë në 4 hapa:
– Hapi i madh – 4 hapa për të fituar provimin kombëtar të gjuhës angleze të shkollës së mesme – Hapi 1 për të bërë testin e memorizimit të fjalorit
– Hapi i madh – 4 hapa për të fituar provimin kombëtar të anglishtes së shkollës së mesme – Hapi 2 për të bërë testin e të kuptuarit të leximit
– Hapi i madh – 4 hapa për të fituar provimin kombëtar të anglishtes së shkollës së mesme – Hapi 3 për të bërë testin e gramatikës
– Hapi i madh – 4 hapa për të fituar provimin e anglishtes në shkollën e mesme kombëtare – Hapi 4 praktikoni pyetje me zgjedhje të shumëfishta

Seria e librave Big Step - 4 hapa për të pushtuar provimin kombëtar të shkollës së mesme angleze

Blini në Tiki Blini në Fahasa Blini në Shopee

Ky grup librash rishikimi të provimeve kombëtare të shkollës së mesme ka 5 avantazhe që nuk duhen humbur:

1. Sistemi i plotë dhe i detajuar i teorisë gramatikore me shembuj ilustrues
2. Sistemi i ushtrimeve plotësuese është ndërtuar në mënyrë të pasur, duke i ndihmuar nxënësit të zbatojnë njohuritë e tyre për të mësuar thellë dhe të mbajnë mend më gjatë për t’u përgatitur për provimin e ardhshëm.
3. Shpjegimet e hollësishme dhe të lehta për t’u kuptuar i ndihmojnë nxënësit të vetëkontrollojnë dhe vlerësojnë aftësitë dhe përparimin e tyre
4. Të gjitha njohuritë dhe ushtrimet në libër janë përpiluar për të ndjekur programin e ri të Ministrisë së Arsimit dhe Trajnimit, 100% e njohurive do të përfshihen në pyetjet e provimit.
5. Njohuritë dhe ushtrimet në libër shkojnë nga ato bazë në ato të avancuara, të përshtatshme për të gjitha aftësitë e nxënësve nga mesatarja, e mira në të mirë.

Epilogu

Këtu janë disa informacione rreth Librat më të mirë për të studiuar për Provimin Kombëtar të Gjimnazit por AnyBooks.vn duan të ndajnë me studentët e gjeneratës 2K4 për të ndihmuar në rritjen e nivelit të njohurive në mënyrë efektive. Shpresojmë që rishikimet e fundit t’ju kenë ndihmuar të bëni një zgjedhje të kënaqshme dhe të përshtatshme, të pajisur për të mbështetur në mënyrë më efektive procesin e përgatitjes së provimit. Ju uroj gjithë të mirat për rezultatet e provimit tuaj!

Anybooks.vn – Një kanal informacioni për të prezantuar libra, për të rishikuar libra, për të ndarë libra të mirë për t’u lexuar për lexuesit.

READ  11 quyển sách hay về da liễu thẩm mỹ rất dễ hiểu, dễ áp dụng | Educationuk-vietnam.org